Logga

Om oss - Jansson & Karlsson

Tandläkarna Gunnar Jansson & Perry Karlsson var kurskamrater under studietiden och blev legitimerade Tandläkare 1987. Sedan 1996 har de arbetat tillsammans på Hötorget.

Verksamhetens fokus är att erbjuda förstklassig, kvalitativ vård med det senaste materialen och teknikerna i en trygg miljö. Våra behandlare har lång och gedigen erfarenhet av sitt yrke och utbildar sig regelbundet för att kunna erbjuda uppdaterad kunskap.

Vi hjälper barn som vuxna att ha friska, starka tänder. Utöver sedvanlig tandvård erbjuder vi bland annat även specialistkunskap inom Endodonti (rotbehandling), akuttandvård, snarkutredningar, bettskenor, blekning, implantatbehandlingar, estetisk rådgivning och behandling och självklart hjälper vi även dig som är tandvårdsrädd!

På kliniken används digital röntgen samt tekniken Cerek, en teknik som möjliggör framställning av kronor och lagningar direkt på kliniken. Det gör att behandlingen blir klar samma dag. Något som vanligtvis tar flera besök.

På kliniken finns även tandhygienist som hjälper Dig att förebygga karies och tandlossning och ger dig tips och råd om hur Du ska sköta just dina tänder. Att ha en frisk munhåla fri från bakterier och tandsten bidrar till en god allmänhälsa och minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar.

Perry

Perry Karlsson

Leg. Tandläkare
Specialintressen: Cerek, implantatbehandlingar, idrottsskydd, estetiskbehandling samt snarkutredningar.
Mail: perry@tandlakarhuset.nu
Gunnar bild kommer snart

Gunnar Jansson

Leg. Tandläkare
Specialintressen: Rotbehandlingsteknik
Protetiska rekonstruktioner och estetisk tandvård.
Mail: gunnar@tandlakarhuset.nu
Sara Lennartsson

Sara Lennartsson

Leg. Tandläkare
Mail: sara@tandlakarhuset.nu
Anna Karin

Ingela Senator

Leg. Tandhygienist
Mail: ingela@tandlakarhuset.nu
Susanne bild

Anette Dutina

Leg. Tandhygienist